Toptan Vinil Eldiven Alınır mı?

Toptan Vinil Eldiven Alınır mı?

Vinil eldiven, işyerlerinin ve fabrikalarının daha çok toplu bir şekilde almayı tercih ettiği eldivenlerdir. Büyük ve orta ölçekli firmalar, satın alma işlemlerini avantajlı kılmak amacı ile daha çok toptan alımları tercih eder. Bunun en büyük sebebi ise standart fiyat bandından çıkarak daha indirimli fiyatlardan yararlanmak istemeleridir. Bu kapsamda aylık ve yıllık bazda hesaplamalar yaparak eldiven siparişlerini bu şekilde verirler.

Vinil eldivenler, tamamen sentetik bir niteliğe sahip olan PVC yani polivinil klorür kullanılarak üretilen eldivenler. Bu tarz eldiven çeşitleri, sahip oldukları nitelikler sayesinde birden çok iş alanında ve farklı endüstriler içerisinde kullanılabilir. 

Peki vinil eldivenlerin avantajları nelerdir? Bu özellikleri kısaca şu şekilde sıralayabiliriz:

  • Vinil eldivenler tehlikeli olmayan kimyasal ürünlere karşı dirençlidir. Düşük yoğunluklu temizlik uygulamalarında kullanılan malzemeler ile temasta size güvenli bir kullanım sunabilir. Ayrıca güzellik merkezlerinde kullanılan cilt bakım ürünleri ve saç bakım malzemelerine karşı da koruyuculuğa sahiptir. 
  • Lateks alerjisi, eldiven giyen insanlar arasında yaşanan en büyük sorunlardandır. Vinil eldivenlerin yapısında lateks barınmadığı için alerjisi olan kişiler için mükemmel bir alternatiftir. Lateks alerjisinden etkilenmemek için vinil eldivenler tercih edilerek kullanılabilir. 
  • Vinil eldivenlerin yumuşak yapısı onların kolaylıkla giyilip çıkarılabilmesini sağlar. Kullanıcılar iş esnasında eldivenleri değiştirmede zorluk yaşamazlar. 
  • Vinil eldivenlerin fiyatı, diğer eldiven çeşitlerine göre oldukça düşüktür dolayısıyla işletmeniz için ekonomik bir tercih olacaktır. 

Toptan vinil eldivenleri temin etmek yukarıdaki vinil eldiven özelliklerini sizler için daha avantajlı hale getirir. Toptan vinil eldiven faydalarını şu şekilde sıralayabiliriz:  

Maliyet Tasarrufu: Toptan bir şekilde satın alım yapıldığı zaman, her bir ürün başına maliyet oranı da düşer. Her bir ürüne ayrı ayrı ödeme yapmak yerine toptan bir şekilde sipariş vererek çok daha ekonomik fiyatlara eldivenlere sahip olabilir ve işletmenizin bütçesine yardımcı olabilirsiniz. 

Stok İçerisindeki Yönetim Kolaylığı: Acil durumlarda elde ürün bulundurmak, firmalar ve işletmeler için her zaman bir avantajdır. Özellikle de gıda, sağlık ve temizlik şirketinde çalışıyorsanız, toptan vinil eldivenleri kendi deponuzda her zaman bulundurmalısınız.

Toptan vinil eldiven almayı ve stoklarınızda eldiven bulundurmayı unutmamalısınız çünkü hem uygulamalarınızı çok daha kolay bir hale getirebilirsiniz hem de işletmeniz için tasarruf edebilirsiniz! 

Beybi Plastik, 1949 yılında kurulduğu günden bugüne; kişisel koruyucu iş güvenliği eldivenleri, muayene eldivenleri üretim ve satışı, steril cerrahi eldivenler ve medikal sarf malzemeler satış ve pazarlama alanında faaliyet göstermektedir.