İş Eldiveni

İş Eldiveni

İş eldivenleri, çeşitli çalışma koşullarındaki olası tehlikelere karşı elleri ve parmakları korumak için tasarlanır. Nitril, polietilen, lateks ve poliüretan gibi çeşitli malzemelerden üretilen iş eldivenlerinin kullanımı çok geniş bir yelpazeye yayılır. Kesilmelere, aşınmalara, delinmelere karşı dayanıklılık gösteren koruyucu iş eldivenleri, elleriniz hasar görmeden işlerinizi en iyi şekilde yapmanıza olanak tanır. 
İş Güvenliğinin en önemli parçalarından biri olan iş eldivenlerini alırken birçok faktörü göz önünde bulundurmalısınız. Öncelikle hem sağlığınızı korumak hem de işlerinizi en verimli şekilde yapabilmek adına çalışma ortamınıza uygun iş eldiveni bulmanız gerekmektedir. 

Kimyasallara Dayanıklı İş Eldiveni

Kimyasallara dayanıklı eldivenler, çalışanları tehlikeli ve toksik kimyasal maruziyetlerden korumak için gereklidir. Bunlar, çalışan ile potansiyel olarak hayati tehdit barındıran madde arasında bir bariyerdir. Asitlere maruz kalmak yanıklara neden olabilir. Bu sebeple kimyasal ile temasta yanmaz eldiven kullanmak iyi olabilir. 

Kesilmeye Dirençli Eldivenler 

Kesilmeye dirençli eldivenler, bıçak gibi keskin nesnelerle kullanılmak üzere tasarlanmıştır ve delinme ile kesilmelere karşı koruma sağlamaktadır. Bu eldivenlerin kullanımı sayesinde hem eller olası yaralanmalardan korunur hem de kullanıcı üstün bir el becerine sahip olur.

Su Geçirmez İş Eldiveni

Islak ve yağlı yüzeyler üzerinde çalışmayı ve nesneleri tutmayı kolaylaştıran su geçirmez eldivenler kullanıcılara büyük bir rahatlık sağlamaktadır. Hem elleri rahatsız edici bir histen kurtarır hem de verimli bir çalışma olanağı sunar. 

Medikal İş Eldiveni

Sağlık merkezlerinde kullanılan medikal iş eldivenleri, bulaş riskini azaltarak bakterilerin yayılmasını önler. Ayrıca sağlık çalışanlarını çeşitli hastalıklara, kan ve diğer vücut sıvılarına karşı da korur. 

Isıya Dirençli İş Eldiveni

Isıya dirençli eldivenler çoğu zaman nitril ve deri malzemesinden üretilir. Bu malzemeler ısıya ve/veya aleve dayanıklı malzemelerdir. Kaynak işlerinde çalışanlara yüksek bir koruma sağlayan eldivenler, ısıya maruz kalan elleri yanık riskinden korur. 

Elektrikçi Eldiveni

Elektrikçi eldiveni, kullanıcıları elektrik çarpması ve yanıklardan koruyan anti-statik özellikli eldivenlerdir. Böylece statik yüklü iş yerlerinde ellerin ihtiyaç duyduğu korumayı sağlayarak elektrikçilere konforlu bir çalışma olanağı sunar. 

İş Eldivenleri, çok çeşitli sektörden işçiyi farklı çalışma koşullarına karşı korumak için özel olarak tasarlanmaktadır. İş eldiveni satın alırken temas edeceğiniz yüzey ve malzemeye karşı güvenli bir koruma sağlayan eldiveni bulmak hem de doğru bedeni satın almak oldukça önemlidir. 

Beybi Plastik, 1949 yılında kurulduğu günden bugüne; kişisel koruyucu iş güvenliği eldivenleri, muayene eldivenleri üretim ve satışı, steril cerrahi eldivenler ve medikal sarf malzemeler satış ve pazarlama alanında faaliyet göstermektedir.