Türkiye'de Eldiven Üreten Firmalar

Türkiye'de Eldiven Üreten Firmalar

Türkiye’de eldiven üreten firmalar arasında yer alan Beybi, sahip olduğu kurumsal üretim hacmi sayesinde birden çok eldiven modelinin tasarlanmasını ve sektöre sunulmasını sağlamaktadır. 1949 yılında kurularak üretime başlayan Beybi, geçen bunca yılın ardından çok daha gelişmiş bir yapıya kavuşarak büyüme kaydetmiştir. Birçok kişiyi istihdam eden Beybi, dünya standartlarına uygun hareket ederek gelişmektedir. 

Vinil muayene eldivenleri, Dünya’nın birçok yerinde üretilmektedir fakat bunu Türkiye’de yerli ve milli olarak ilk ve tek Beybi markası gerçekleştirmiştir. Bu özelliği ile sektörde bir öncü haline gelen Beybi, İstanbul ve Bursa gibi şehirlerde üretim merkezlerine sahiptir. İstanbul’da bulunan merkez toplamda 30.000 metre kare, Bursa Kestel’deki merkez ise 45.000 metre karedir. Ülke ekonomisi içinde oldukça büyük bir yere sahip olan bu üretim tesisleri, toplamda 1000’den daha fazla kişinin çalışma imkânı elde etmesini sağlamaktadır.  

Geçmiş zamanlarda eldiven kullanımı yaygın olarak gerçekleşmediği için birçok kişinin iş sırasında yaralandığı bilinmektedir. Bununla beraber, yaralanmalar bazı zamanlarda elin kullanılamayacağı seviyelerde gerçekleşerek kişilerin tamamen çalışamamasına da neden olmuştur. Bugün iş eldivenleri başta olmak üzere muayene ve temizlik eldivenlerinin yaygın olarak üretilmesi ve kullanılması güvenli uygulamaları beraberinde getirmektedir.  Beybi Eldivenler de bu güvenli uygulamaların gerçekleşmesini sağlayan kaliteli üretimi odaklı bir çalışma prensibi benimsemektedir.

Günümüz koşullarında en iyi standartlara sahip olarak üretilen Beybi eldivenler, farklı tasarımlarda farklı malzemeler ile üretilir. Yani hangi sektör içerisinde olursanız olun kendi çalışmanıza uygun olacak eldivenleri Beybi’de çok rahat bir şekilde bulabilirsiniz. 

Beybi eldivenleri, internet sitesi üzerinden eldiven satışını gerçekleşir. Eğer tekli satın alma yapmak yerine toptan eldiven satın alımı yapacaksanız, Beybi internet sitesi üzerinden ya da paylaşılan iletişim numaraları ile alışverişinizi gerçekleştirmek sizin için avantajlı olacaktır. 

Türkiye'de eldiven üreten firmalar arasında yer alan Beybi, birçok sektörden milyonlarca çalışana güvenli ve sağlıklı uygulamalar sunmaktadır. Üstelik teknolojiyi yakından takip ederek ve düzenli olarak geliştirmeler yaparak eldiven üretimini sürekli iyileştirmektedir. Yeni eldiven modelleri tasarlayarak sektörün ihtiyaçlarına cevap vermektedir.

Beybi Plastik, 1949 yılında kurulduğu günden bugüne; kişisel koruyucu iş güvenliği eldivenleri, muayene eldivenleri üretim ve satışı, steril cerrahi eldivenler ve medikal sarf malzemeler satış ve pazarlama alanında faaliyet göstermektedir.